» FILM / DRONE FILM / DRONE – Redmonkey

Oplev Magien af Film fra RedMonkey

Film er en lidenskab, og vi tror på deres unikke evne til at fortælle en dybere historie. Jo mere engagerende historien er, desto større indvirkning har den. En Profilfilm kan fremstille en fortælling på en måde, der overgår billeder og tekst, og musikken kan forstærke budskabet.

I dag er brugerne mere tilbøjelige til at klikke på en film end at interagere med et billede eller et banner. Vi foretrækker alle at undgå lange tekster, og her kommer film ind som en kreativ løsning. Film giver mulighed for at præsentere budskaber på en visuelt imponerende måde, støttet af musik, der skaber den perfekte stemning.

YouTube, den anden største søgemaskine i verden, er nu det foretrukne sted for brugere, der søger direkte efter videoer. Denne tendens vokser konstant. Statistikker viser, at der er 53 gange større sandsynlighed for, at en video vises på første side i Googles indeks sammenlignet med en almindelig tekstside. I dag udgør online video 60% af al webtrafik (Kilde: Forrester).

Ved større produktioner har RedMonkey et tæt samarbejde med Lars Clement fra Businessfilm, en erfaren producent af højkvalitetsfilm gennem mange år. Vi er også stolte over at være godkendt af Trafikstyrelsen til at flyve med drone, og vi har mange års erfaring med at optage film og billeder fra luften.

Opdag kraften i visuel storytelling med film - Gør din historie levende!

Byfortællinger

Maigaard Fertilitetsklinik

HF Velfærd

DHE rundtur

Byens Café

Surf & Sejlads

Life2Save

Brandbjerg Højskole

Surfgaarden

Jensens Motorcykler

Enduro Riding Sibiu

Scankalk

Dyreforsikring Danmark

Agerskov Ungdomsskole

Helgenæs Naturefterskole

Tøsedreng

Vanlife & Barbecue

Ski Total Sommer

Haderslev Dyrehospital

Kirstineberg Juletræer

Venø Efterskole

Droneoptagelse

Droneoptagelse

Efterskolernes Dag

HF Outdoor

E-Park Danmark

Green House

Ski Total

Ølgod Efterskole

Vejle Senetensbehandling

DHE