» FILM / DRONE FILM / DRONE – Redmonkey

Film på min hjemmeside?

Film er formidabel til at formidle en historie – jo bedre historie bliver fortalt jo større effekt vil man opnå. En Profilfilm kan fortælle en historie på en helt anden måde end billeder og tekst og ikke mindst musikken kan være med til at underbygge budskabet.

Brugere er i dag mere tilbøjelige til at klikke på en film end på et billede eller end banner, og vi vil aller helst slippe for at læse lange tekster – man kan sige vi er blevet dumme og dovne – hvilket er et godt udgangspunkt Gennem film kan man servere budskaber pakket flot ind og underbygget af musik som kan sætte den rigtige stemning.

Youtube er lige nu den anden største søgemaskine, hvilket betyder at brugerne er begyndt at søge direkte efter videoer for at finde det de søger – denne tendens er stigende.
Der er 53 gange større sandsynlighed for at en video bliver vist på første side i Google’s indeks end en almindelig side med almindelig tekst. 60% af alt web trafik kommer i dag fra online video (Kilde: Forrester)

Ved større produktioner har RedMonkey et tæt samarbejde med Lars Clement fra Businessfilm, som gennem mange år har produceret mange former for film af høj kvalitet.
RedMonkey er desuden godkendt af Trafikstyrelsen til at måtte flyve med drone, og har mange års erfaring i at optage film og foto fra luften med drone.

Herunder et lille udpluk af de film RedMonkey har lavet.

DHE rundtur

Jensens Motorcykler

Byens Café

Efterskolernes Dag

Surf & Sejlads

Brandbjerg Højskole

Enduro Riding Sibiu

Dyreforsikring Danmark

Agerskov Ungdomsskole

Helgenæs Naturefterskole

Tøsedreng

Life2Save

Ski Total Sommer

Haderslev Dyrehospital

Kirstineberg Juletræer

Venø Efterskole

Droneoptagelse

Droneoptagelse

E-Park Danmark

Green House

Ski Total

Ølgod Efterskole

Vejle Senetensbehandling

DHE